Bæredygtig energi med en luft vand varmepumpe

Vil du have bæredygtig energi og få skudt varmeregningen i bund? En luft vand varmepumpe fra DVI kan udnytte energien på et lavt temperaturniveau og omdanne den til et højere. Derfor er pumpen så billig en energikilde og samtidig en miljøvenlig løsning. En luft vand varmepumpe koster ca. det samme som en jordvarmepumpe, og så sparer du udgifterne ved at grave slangerne ned i haven. Dog er en luft vand varmepumpe lidt dyrere i drift end jordvarme. Så har du et stort hus med højt forbrug, vil vi anbefale jordvarme. Men har du ikke plads eller lyst til at grave slanger ned i haven, er en luft vand varmepumpe et rigtig godt alternativ til jordvarme.

På denne side kan du læse mere om:
 

  • Fordelene ved en luft vand varmepumpe
  • Det lave el-forbrug
  • Luft vand varmepumpen varmer i selv -15°


Læs mere om
luft til vand varmepumperVil du have bæredygtig energi? Kontakt os i Dansk Varmepumpe Industri (DVI) på telefon 98 35 52 44 eller skriv til os via vores hjemmeside, hvor du også kan downloade både prislister og brochurer.

EN LUFT VAND VARMEPUMPE HAR MANGE FORDELE

Anlægget med luft vand varmepumpen og varmeveksleren er en komplet løsning modsat en luft til luft varmepumpe. Luft vand varmepumpen kan nemlig kobles til både gulvvarme, radiator og det varme vand.

Luft vand varmepumpen er monteret med alt udstyr og al automatik. Det giver dig et moderne og energieffektivt centralvarmeanlæg. Egenskaberne og fordelene er fx:
 

  • Energieffektiv kompressor indbygget i den indvendige del
  • 300 liter akkumuleringstank
  • Gennemstrømningsvandvarmer
  • Speciel overhedningsfjerner
  • Cirkulationspumper og trykekspansionsbeholdere indbygget
  • Alt teknisk udstyr er frabriksmonteret og indbygget i varmepumpen

Læs mere om
luft til vand varmepumperEN LUFT VAND VARMEPUMPE GIVER BÆREDYGTIG ENERGI OG LAVERE EL-FORBRUG

DVI varmepumpen indeholder en overhedningsvarmeveksler, og derfor adskiller den sig fra andre. Varmeveksleren er unik, fordi det varme vand takket være en naturlov bliver varmet op til høje temperaturer. Det bliver opvarmet uden at anlæggets kompressor og el-forbruget bliver belastet. Varmeveksleren gør luft vand varmepumpen i stand til at afpasse sin belastning og dermed el-forbruget. DVI producerer en unik luft vand varmepumpe, som du har mulighed for at kombinere med solvarme. Kombinationen giver dig bæredygtig energi med det lavest mulige el-forbrug til at varme hytten op.

SELV -15° KAN EN LUFT VAND VARMEPUMPE UDNYTTE TIL BÆREDYGTIG ENERGI

Luft vand varmepumpen kan udnytte den udendørs luft ved selv15 frostgrader til bæredygtig energi. Pumpen omdanner luften til varme og varmt vand. Det er luft vand varmepumpen, som har egenskaber til at overføre energi fra lave temperaturer til et højere. Derfor kan anlægget til en hver tid udnytte den udendørs temperatur til at opvarme hus og vand. Luft vand pumpen har monteret en el-patron i akkumuleringstanken, der automatisk kan supplere pumpen, hvis varmeeffekten ikke er stor nok i den allerkoldeste tid.

 

Læs mere om
luft til vand varmepumperHar du spørgsmål til bæredygtig energi og luft til vand varmepumper eller andet? Så kontakt os i Dansk Varmepumpe Industri på telefon 98 35 52 44 eller skriv til os via hjemmesiden. Vi hører til i Nibe på adressen Nymøllervej 17.

Se mere info

Dansk Varmepumpe Industri A/S
Boligløsninger
Udskriv
Oversigt
Erhvervsløsninger
Vi er medlem af Varmepumpefabrikanterne

DVI energi - Dansk Varmepumpe Industri A/S
Industrimarken 2C, DK-9530 Støvring, Telefon: +45 9835 5244. Fax: +45 9835 5421
E-mail: info@dvienergi.com, CVR-nr.: 30553047

Produkter til ethvert behov

DVI fører et bredt udvalg af bolig- og erhversløsninger.

 

Boligløsning,

 

LV80-Compact

Unik varmepumpe, luft/vand og væske/vand

 

Erhvervsløsning

Få et tilbud fra DVI - GRATIS

Udfyld vores formular, og få et tilbud på et anlæg der opfylder dine behov.

 

Få et GRATIS tilbud

Smart Control

Nyt Smart Control styring.

Nu har du mulighed til styr din varmepumpe med din mobil eller computer - læs mere her.


Vi er medlem af Varmepumpeordningen